:

Szerző: Vörös Péter

2000. július 5. 08:10

A Computer Associates nyereség-figyelmeztetést tett közzé

A világ egyik legnagyobb vállalati szoftver gyártója a vártnál gyengébb európai eladások és a mainframe üzletág általános gyengesége miatt kényszerült közzé tenni, hogy a június 30-ával záruló negyedéves profitja alacsonyabb lesz a Wall Street előrejelzésénél. Így a cég várható nyeresége 55 cent lesz részvényenként, míg a forgalom 1,25-1,3 milliárd $ lesz, szemben a tavalyi hasonló időszak 1,22 milliárd $-jával. A cég nagy reményeket fűz a nemrégiben befejeződött Sterling Software akvizícióhoz és az átszervezett értékesítési ill. szolgáltatási szervezethez. A Computer Associates szerint a cég helyzete kiváló az e-üzleti piacokon történő további térnyeréshez.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 20:11

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.