Szerző: Bodnár Ádám

2000. július 4. 12:37

A Compaq új, egyszerűsített vállalati osztályú asztali gépei

A Compaq EMEA a vállalati számítástechnika egyszerűsítésére irányuló stratégiája részeként ma bejelentette az innovatív designnal és technológiával rendelkező új Deskpro EN sorozatot. A legújabb Intel processzorokkal és a nemrég bejelentett Intel(r) 815E chipkészlettel szerelt új Compaq Deskpro EN sorozat jobb felügyelhetőséget, stabilitást és kezelhetőséget biztosít a termék egész élettartamán keresztül. A Compaq abból a szempontból is újratervezte a Deskpro EN-t, hogy az új modellek kecsesebbek, könnyebben szervizelhetők és upgrade-elhetők, és minden eddiginél jobban bővíthetők.

"A vállalati ügyfelek számítanak a Compaq segítségére az egyszerűbb számítógépes környezet kialakítása terén" - mondta Francois Bornibus, a kereskedelmi személyi számítógépes és e-kereskedelmi csoport alelnöke és vezérigazgatója. "A ma bejelentett termék új vázkialakításával, az összes termékcsoportra jellemző egységes szoftverképekkel, a robusztusabb konfigurációs és rendelésbonyolítási lehetőségekkel megfelel ezeknek az igényeknek. A Compaq az egyszerű és hatékony vállalati számítástechnikai termékek kialakítása során mindenekelőtt az ügyfelek érdekeit tartja szem előtt."

A korszerűsített Deskpro EN sorozatban 933 MHz-es Intel processzorral és Intel 815E chipkészlettel szerelt modell is található, a konfigurációk testre szabhatók, és egységes szoftverkép teszi könnyebbé a vállalati környezetbe való integrálást.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról