Szerző: Bodnár Ádám

2006. november 28. 15:18:02

Luxuslaptop az MSI-től

Luxuslaptopot dob piacra az MSI, az M677 noteszgép egyedi kialakítású, Crystal Collection jelölésű változatának fedlapján a cég logóját 120 darab Swarovski-kristállyal rakták körbe. Az MSI honlapján olvasható információk szerint nem az M677 lesz az egyetlen exkluzív notebook a tajvani cég kínálatában, a későbbiekben további Crystal Collection modellek megjelenése várható.

[HWSW] Luxuslaptopot dob piacra az MSI, az M677 noteszgép egyedi kialakítású, Crystal Collection jelölésű változatának fedlapján a cég logóját 120 darab Swarovski-kristállyal rakták körbe. Az MSI honlapján olvasható információk szerint nem az M677 lesz az egyetlen exkluzív notebook a tajvani cég kínálatában, a későbbiekben további Crystal Collection modellek megjelenése várható.

A 15,4 hüvelykes szélesvásznú kijelzővel felszerelt M677 notebook nem csak megjelenésében luxus: kétmagos AMD Turion X2 2 processzorra épül, akár 2 gigabájt memóriával is kérhető, a grafikáról NVIDIA GeForce Go 7600 chip gondoskodik. A kijelző fölött 1,3 megapixeles felbontású webkamerát találni, alapáron Bluetooth és Wi-Fi vezérlő is jár hozzá, azaz a gép mindent hoz, amely egy nagy teljesítményű notebooktól ma elvárható.

A külön numerikus billentyűzetet is tartalmazó noteszt láthatóan nem női retikülökhöz tervezték, az M677 Crystal Collection valóságos gigász, 358x259x33 milliméter méretű és akkumulátorral együtt 2,9 kilogrammot nyom. A termék áráról és piaci megjelenésének idejéről egyelőre nincs információ.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 28. 07:38

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.