HWSW

Luxuslaptop az MSI-től

Luxuslaptopot dob piacra az MSI, az M677 noteszgép egyedi kialakítású, Crystal Collection jelölésű változatának fedlapján a cég logóját 120 darab Swarovski-kristállyal rakták körbe. Az MSI honlapján olvasható információk szerint nem az M677 lesz az egyetlen exkluzív notebook a tajvani cég kínálatában, a későbbiekben további Crystal Collection modellek megjelenése várható.

[HWSW] Luxuslaptopot dob piacra az MSI, az M677 noteszgép egyedi kialakítású, Crystal Collection jelölésű változatának fedlapján a cég logóját 120 darab Swarovski-kristállyal rakták körbe. Az MSI honlapján olvasható információk szerint nem az M677 lesz az egyetlen exkluzív notebook a tajvani cég kínálatában, a későbbiekben további Crystal Collection modellek megjelenése várható.

A 15,4 hüvelykes szélesvásznú kijelzővel felszerelt M677 notebook nem csak megjelenésében luxus: kétmagos AMD Turion X2 2 processzorra épül, akár 2 gigabájt memóriával is kérhető, a grafikáról NVIDIA GeForce Go 7600 chip gondoskodik. A kijelző fölött 1,3 megapixeles felbontású webkamerát találni, alapáron Bluetooth és Wi-Fi vezérlő is jár hozzá, azaz a gép mindent hoz, amely egy nagy teljesítményű notebooktól ma elvárható.

A külön numerikus billentyűzetet is tartalmazó noteszt láthatóan nem női retikülökhöz tervezték, az M677 Crystal Collection valóságos gigász, 358x259x33 milliméter méretű és akkumulátorral együtt 2,9 kilogrammot nyom. A termék áráról és piaci megjelenésének idejéről egyelőre nincs információ.

A cikk adatai:
//www.hwsw.hu/hirek/32502/luxuslaptop_msi_swarovski_kristaly_m677_crystal_collection.html
Író: Bodnár Ádám (bodnar.adam kukac hwsw.hu)
Dátum: 2006. november 28. 15:18
Rovat: vállalati it