Szerző: Bőle György

2024. március 7. 12:46

Minden a remote külföldi IT munkavállalásról

Egy év után, közkívánatra közkincsé tesszük az elmúlt 20 év legnagyobb hazai informatikai rendezvényének teljes felvételét.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

A rendezvény 2023. március 8-án zajlott le a HWSW IT karrier fókuszú eseménysorozata, a Kraftie keretein belül - rekordszámú, közel 2400 érdeklődő részvételével. A kerekasztal beszélgetés már remote dolgozó szakemberekkel és az értéklánc többi tagjával igyekezett teljes képet adni a remote külföldi munkakeresés és munkavállalás folyamatáról, természetesen érintve a foglalkoztatás formáit, az adózást, és minden egyebet, ami csak egy érdeklődőben felmerülhet.

Ha nem szeretnél lemaradni a Kraftie eseményekről, podcastokról, illetve a legfrissebb hazai és nemzetközi IT karrier trendekről, iratkozz fel heti hírlevelünkre!

02:12:11
 

Minden a remote külföldi IT munkavállalásról [teljes felvétel közkívánatra]

Még több videó

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról