Szerző: mz

2000. június 22. 21:21

64. irodáját Magyarországon nyitja meg az IFS

A cég elindul. A termelés egyre jobban felfut, közben megjelenik az igény a számítógépre. Illetve inkább több számítógépre. A számítógépek elkezdenek sokasodni, bebújnak a raktár mélyére, ott vannak a kapusnál, az adminisztrációnál, és hálózatban vannak. Vannak valamilyen szerverek is, a rendszergazdák folyamatosan követik az igényeket, újabb és újabb programokat, scripteket írnak a különféle kisebb-nagyobb feladatokra.
Aztán eljön annak az ideje, hogy a cégtől lelép egy rendszergazda, és maga mögött hagyja a dokumetáció nélkül fejlesztett programocskák garmadát. A számlázási rendszer valamiért ledöglik, de az az ismeretlen kft., aki fejlesztette és eladta, már megszűnt. Ekkor jön el annak az ideje, hogy a cég megvásároljon egy olyan integrált vállalatirányítási szoftvercsomagot, mely a készletezés, a számlázás, a gyártás minden mozzanatát követi, és nyilvántartja.
Valami ilyesmire képesek az IFS szoftverei is. Szoftvercsomaguk komponens alapú, így a vevők csak az igényeiknek megfelelő komponenseket vásárolják meg, illetve későbbi bővülésüket a program is követni tudja. AZ IFS-hez a legújabb irányzatokat követve eBusiness és ERP funkciókat is kaphatnak a vevők.
Az IFS, azaz az Industrial & Financial Systems egy svédországból indult, teljes, integrált vállalatirányítási rendszereket fejlesztő cég. Jelenleg 42 országban, 64 irodában van jelen, a világ leggyosabban fejlődő cége a területen.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról