Szerző: mz

2000. június 21. 22:55

Extrém Sportok Világbajnoksága

Az Extreme Sports Channel-t vegyesvállalati partnerként üzemeltető UPCtv (a United Pan-European Communications műsorkészítő részlege) és az Extreme Group (korábbi nevén: X-Dream), megállapodást kötött az OSM-mel (Online Sports Marketing) a világ első Extrém Sportok Világbajnokságának (World Extreme Games - WEG) közös megrendezésére.
A WEG 2000 alternatív Olimpiaként kerül megrendezésre Ausztráliában, Melbourne városában december 1-3. között, a szeptemberi Sydney Olimpiai Játékokat követően.
Az OSM által immár negyedik éve megrendezett "Xtreme Games" hatalmas sikere alapján az Extrém Sportok Világbajnoksága is rendkívül nagyszabású nemzetközi eseménynek ígérkezik, mely az Extrém Sportok Csatornájának és a nemzetközi műsorszóróknak izgalmas és színvonalas tudósításokat, a sportolóknak pedig új megmérettetési lehetőséget kínál.
Az eseményen részt vesznek az extrém sportok legnagyobb nemzetközi csillagai. A legjobb extrém sportokat művelő atléták mérik majd össze tudásukat a trónkövetelőkkel, a hagyományos olimpiai játékok szellemében.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról