Szerző: Bodnár Ádám

2000. június 16. 02:35

Microsoft-Hitachi szövetség

A szoftvergyártó Microsoft és Japán legnagyobb elektronikus cikkeket gyártó vállalata, a Hitachi ma hosszútávú együttműködésről szóló nyilatkozatot adtak ki. A Microsoft szoftverekre és a Hitachi hardverekre alapozva Windows 2000-alapú hálózati és enterprise-megoldásokat kínálnak főként japán vállalatok számára.

Várhatóan még októberben létrejön a két cég közös vegyesvállalata, amely hasonló célokat tűzött ki maga elé, nomeg 190 millió dolláros forgalom elérését három éven belül. Szinte biztos, hogy a vegyevállalatot a tőzsdére is be kívánják vezetni.

Elemzők szerint a Microsoft nyitása a japán piac felé nem meglepő, ugyanis ez az egyik legerősebben növekedő régió, ami a hálózati- és internetes infrastruktúrát, valamint az ezek kiszolgálásához és hatékony felhasználásához szükséges szoftverekre irányuló keresletet illeti.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról