Szerző: mz

2000. június 13. 20:23

Digital Sender 10/100BaseT változat

A Hewlett-Packard Company bejelentette a HP Digital Sender 8100C (digitális kézbesítő) 10/100BaseT változatát. A 10BaseT csatlakozással rendelkező változatot februárban mutatták be, az új változat pedig kibővíti a hálózatkapcsolt HP digitális kézbesítők családját. Ezek mindegyike arra hivatott, hogy javítsa az irodai kommunikációt napjaink integrált munkahelyein.
A HP Digital Sender 8100C egy önálló, hálózatba kapcsolható eszköz, amely lehetővé teszi a munkacsoportok számára, hogy könnyűszerrel adjanak át egymásnak papíron meglévő dokumentumokat színesben vagy fekete-fehérben a szervezet digitális üzenetküldő rendszerében. A közép - és nagyvállalatok irodavezetői és adminisztratív asszisztensei könnyűszerrel el tudják küldeni elektronikus formában a papíron meglévő dokumentumokat a helyi vagy kiterjedt (LAN vagy WAN) hálózatban bármelyik e-mail vagy Internet fax címre.
A HP Digital Sender 8100C és 9100C család mind a hat modellje Smart Compression (okos tömörítés) technológiával működik, amely elemzi és tömöríti a dokumentumot, és olyan kisméretű fájlokat készít, amelyek nem rontják a szöveg olvashatóságát, a színeket vagy a fényképek minőségét. A címzett szabványos PDF vagy TIFF fájl formátumokat fogad, így az üzenet könnyen elküldhető a hálózatban, majd könnyűszerrel megtekinthető a számítógépen vagy elektronikus úton tárolható.
A HP digitális kézbesítők és egy hálózati fax megoldás alkalmazásával a vállalat majdnem nullára tudja csökkenteni a dokumentumok belső terjesztési és kézbesítési költségeit. Ez jelentős költségmegtakarítást eredményez. A Gallop/Pitney Bowes felmérése szerint a nagy szervezetek távközlési költségeinek 40 százalékát teszik ki a belső faxolási költségek.
A HP Digital Sender 8100C biztosítja a végpontok közti üzenetváltás bizalmas jellegét a kulcsfontosságú dokumentumok továbbítása során. A rendkívül részletes és bizalmas jellegű dokumentumot küldő felhasználó teljes mértékig biztos lehet abban, hogy az általa továbbított elektronikus adatállomány a megfelelő címre érkezik meg.
A HP Digital Sender 8100C digitális kézbesítő 10/100BaseT változata máris kapható a kiemelt forgalmazóknál. Kiskereskedelmi ára 1.499 dollár körül alakul.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról