Szerző: Kovács Attila

2000. június 9. 21:44

Game Boy-jal az Internetre

KYOTO, Japán - A Nintendo a világ második legnagyobb videójáték gyártója bejelentette, hogy Game Boy sorozatához egy olyan adaptert kezd el árusítani, amivel mobiltelefonon keresztül az internetre lehet csatlakozni.

KYOTO, Japán - A Nintendo a világ második legnagyobb videójáték gyártója bejelentette, hogy Game Boy sorozatához egy olyan adaptert kezd el árusítani, amivel mobiltelefonon keresztül az internetre lehet csatlakozni. A Pokemon és más játékszoftverek gyártója elmondta, hogy a 47 dollárt kóstáló adapter a téli ünnepek körül fog a boltok polcaira kerülni. Az adapter lehetővé fogja tenni, hogy a felhasználók letöltsenek Pokemon karaktereket a gépre illetve más emberekkel kicseréljék a saját karaktereiket. A Nintendo tervei a Sony és a Sega által követett trendet követik, mivel a másik két cég online funkciókkal bővíti a játékkonzoljaik haszálhatóságát.
[c|net]

A HackerRank 2020-as, 116.000 fejlesztő válaszaiból készült kutatása szerint a legtöbbjük a Go-t szeretné megtanulni következőleg, amely eredménynek az okait most ebben a cikkben szedtük össze.

a címlapról