Szerző: mz

2000. június 7. 21:28

Új Compaq ProLiant szerverek

A Compaq elkötelezett az iránt, hogy mindazzal vállalati ügyfelei rendelkezésére álljon, amire szükségük lehet az internet infrastruktúra kialakításához. Most új 2- és 4-utas szervereket, valamint TaskSmart C-sorozatú szervereket mutatott be, amelyek a gyorsabb tartalom-átvitelt hivatottak elősegíteni.
A ProLiant DL 360 ultra keskeny 2-utas szerver az internetes szolgáltató ipar gyorsan növekvő elvárásainak megfelelően könnyű kezelhető, és rendkívül nagy adatátviteli és -feldolgozó képességgel rendelkezik. Így méltán válhat az Internet- és alkalmazás szolgáltatók infrastruktúrájának sarokkövévé.
A ProLiant DL580 és ML 570 rendszerek elérhetőségüknek és megbízhatóságuknak köszönhetően a gyorsan fejlődő vállalati adatközpontok számára a legjobb 4-utas szerverek.
A TaskSmart C600 és C900 rendszerek a gyorsabb Internet adatátvitelre optimalizált szerverek. Üzleti vállalkozások széles skálájának, valamint kormányzati és oktatási intézmények igényeit hivatottak kielégíteni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról