:

Szerző: mz

2000. június 5. 20:47

Best Power Axxium Pro

Az Invensys Power Systems - Secure Power, a szünetmentes tápellátás rendszerek (UPS) technológia világvezető gyártója bejelentette az ipar első moduláris (külön kezelhető részekből álló) és méretezhető UPS-ének forgalomba hozását, melynek árát úgy alakították ki, hogy versenyképes legyen a midrange számítógépes piacra gyártott alap UPS-ekkel.
A Best Power Axxium Pro, amely 3 kVA - 18 kVA között kapható lényegesen továbbfejlesztett, és bővíthetőAz Axxium Pro saját beépített operációs rendszerrel rendelkezik. Ez a tulajdonság a kommunikáció és a kontrol opciók új világát nyitja meg az UPS-ek számára, és a FlashROM firmware könnyen továbbfejleszthetővé teszi, párhuzamosan a technológiai haladással. Az Axxium Pro az első olyan midrange termékek közé tartozik, melyek olyan nagy hatékonyságú üzemmódot nyújtanak a felhasználónak, amely lehetővé teszi számukra, hogy energia költségeket takarítsanak meg a nem kritikus időszakok alatt.
Mindezeken felül a rendszer, töltési arányához képest hihetetlenül kis helyigénnyel rendelkezik. Ahogy a számítógép szobák egyre zsúfoltabbá válnak és egyre nagyobb tápellátást igényelnek, ez az egység egészen 18 kVA-ig növelheti kapacitását, egy szabványos számítógép háznál nem nagyobb helyigény mellett.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 19:23

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.