:

Szerző: Vörös Péter

2000. június 5. 01:45

Jó idők járnak az Adobe-re

A részvényárfolyam az elmúlt egy év legmagasabb szintjén és a történelmi csúcshoz közel áll - pénteken, 6,5$-ral 125$-ra emelkedett. Az elemzők szerint továbbra is jó eredményekre számíthat a cég, amely már egy éve minden negyedévben túlszárnyalta az előrejelzéseket. Az Adobe június 15-én fogja bejelenteni legutóbbi negyedéves eredményeit. A szakértők szerint a negyedéves forgalom kb. 295 millió $, míg a nyereség 60,8 millió $ lesz.
Az Adobe a múlt héten mutatta be az Illustrator 9.0-t, ehhez nagy reményeket fűz a cég, a PhotoShop 5.5 is jól szerepel. A sikerek egyik fontos tényezője az, hogy az Apple szépen kezd magához térni a korábbi évek kudarcai után és Steve Jobs vezérletével jelentős javulást ért el, főként a PowerMac-ek és az iMacs-ek remek eredményeinek köszönhetően. Az Adobe szoftvereladások 60%-a származik a Windows világból, 40% a 'Mac-hívőktől'.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 14:11

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.