Szerző: mz

2000. június 2. 19:52

Abit SETI projekt

Az Abit arra buzdítja vásárlóit, hogy csatlakozzanak a SETI@home programhoz, illetve annak Abit-csapatához. Akik idejében a csatlakozás mellett döntenek, azok értékes nyeremények tulajdonosai lehetnek. A cég három különböző időpontban, július 17-én, augusztus 21-én és szeptember 18-án három sorolást rendez a csapat tagjai közt, akik még nem tudni pontosan, hogy milyen ajándékokat nyerhetnek, de a nyeremények közt Abit alaplapok, grafikus kártyák és Emodulator hangrendszerek lesznek.
Az Abit csapatához a SETI oldalain lehet csatlakozni.
A SETI@home projekt a földökívüli élet utáni kutatást célozza meg. Az űrből érkező rádiójeleket kisebb csomagokra osztják fel, majd ezeket a projekthez csatlakozott résztvevők saját PC-jükre letöltve annak üres idejében dolgozhatják fel. Akik nyerni is szeretnének, illetve valami hasznosat is akarnak csináltatni számítógépükkel, most beállhatnak az Abit "power user"-ek közé.

Magyarország egykor pezsgő startup-szcénáját is meglehetősen zilálttá tették az elmúlt évek eseményei, a friss HWSW weekly adásban arra teszünk kísérletet, hogy vendégeink segítségével megértsük a mögöttes folyamatokat.

a címlapról