Szerző: mz

2000. június 2. 19:35

Abit VH6

A VH6 az Abit legújabb, Pentium III processzorokhoz készült, ATX formátumú, VIA chipsetre épülő alaplapja. Támogatja a 133 MHz-es FSB-t és a 4x AGP-t, illetve a már megszokott SoftMenu II techológiát. A VH6 támogatja a legújabb Celeron/Coppermine FC-PGA processzorokat, a AC’97 Audio Codec technológiát, illetve rendelkezik egy AMR foglalattal.
Az alaplap legfeljebb 1.5 Gbyte SDRAM memóriát tud befogadni, akár ECC-vel is. Négy ATA/66-os meghajtó csatlakoztatható rá, két USB porttal rendelkezik, illetve egy csatlakozóval, mellyel az USB portok száma további kettővel növelhető. 5 PCI, 1 ISA foglalat található rajta, a Winbond Hardware Monitoring chipset a Hardware Doctor öndiagnosztizáló szoftverrel együttműködve segít nyomon követni a tápfeszültséget, a ventillátorok fordulatszámát, a hőmérsékleteket, illetve egyéb hőmérsékletfigyelési lehetőségeket is kínál.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról