Szerző: mz

2000. június 1. 20:53

Globopolis ajánlók a STOP! portálon

A telnet Magyarország Rt. és a Globopolis.com stratégiai együttműködést írt alá. A Globopolis.com Közép- és Kelet-Európa első multikultúrális életmód-, szabadidő- és utazási témákat felölelő webhelye, mely felhasználóinak kereskedelemi szolgáltatásokat is kínál. A megállapodás keretében a Globopolis.com a STOP! főoldalán a felhasználókat napi két-három ajánlóval látja el, melyek útmutatóként szolgálnak a budapesti élet színhelyeihez és eseményeihez. Az ajánlókat a Globopolis.com a ”klubok és bárok", ”zene és színház”, a ”film és mozi”, valamint egyéb témakategóriákból választja. A STOP! főoldalán megjelenő rövid összefoglalókról bővebb információs link, majd onnan egy további link vezet a Globopolis.com budapesti információs oldalaira.
„A Globopolis.com-mal kötött megállapodás révén új szolgáltatásokkal bővíthetjük STOP! portálunk kínálatát. Meggyőződésem, hogy a Globopolis.com kínálta információk hasznosak, és népszerűek lesznek felhasználóink körében.” – mondta Nemes Dániel, a telnet Magyarország Rt. ügyvezető igazgatója.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról