Szerző: Vörös Péter

2000. június 1. 07:34

Motorola-Flextronics International: 5-éves, 30 milliárd $-os (!!) outsourcing szerződés

A Flextronics a Motorola mobil telefonjaihoz, pager-eihez, mobil infrastruktúra termékeihez ill. más készülékeihez fog alkatrészeket és egységeket készíteni - az 'outsourcing' (a tevékenység egy részének átadása 'külsősnek') újabb eklatáns és meglehetősen (:-)) gigantikus példájáról van szó. A Motorola e beszállításokon túlmenően kb. 5%-os részesedést is vesz a Flextronics-ban. A két cég abban is megállapodott, hogy e-kereskedelmi téren is együttműködnek a jövőben.
A Motorola célja (természetesen) a hatékonyság növelése és a növekvő kereslet teljesebb és rugalmasabb kielégítése. A cég szerint a megállapodás a Communications Enterprise divízió teljes termelésének kb. 15%-át érinti az 5-éves (nem terv ... :-)) időszak alatt, amelynek egyedül az utolsó évében várhatóan 10 milliárd $-os lesz a Flextronics-beszállítások értéke.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról