Szerző: Vörös Péter

2000. június 1. 07:00

Palm Pilot: HotSync szoftver Windows NT szerverekhez!

A Palm Pilot gőzerővel kezd nélkülözhetetlen üzleti eszközzé válni - és most már a szerverekhez vezető úton is előrelépést tett: a Palm megjelentette azon szoftverét, amellyel lehetővé válik a szinkronizáció a Windows NT/2000 szerverekkel, így teljesen percre-kész vállalati információkat lehet szó szerint a dolgozók kezébe adni.
A szoftver többek között az olyan funkciókat biztosítja, mint pl. központi adat backup ill. helyreállítás, alkalmazás installáció / konfigurálás és használat nyomon követés. A programhoz megvásárolható egy Microsoft Exchange-es kiegészítő is, amely az Exchange e-mail ill. naptár funkcióit integrálja a Palm megfelelő részeivel. Az elemzők szerint a Palm op rendszer és a Microsoft Exchange alkalmazások közötti integráció nagyon jól sikerült.
Az induló árak (5 felhasználóra): a szerver szoftveré 2.400$, míg a Microsoft Exchange-es kiegészítőé 330$.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról