Szerző: Barna József

2003. augusztus 14. 10:51

Extra tárhely és spamszűrés: fizetős szolgáltatások a [freemail]-en

Extra szolgáltatásokkal bővíti az Axelero Internet Magyarország népszerű ingyenes levelezési rendszerét, a [freemail] -t -- közölte ma a vállalat. A nagyobb tárhely és a kéretlen reklámok (spam) szűrése igény szerint, térítés ellenében vehető igénybe. A fizetős szolgáltatások bevezetése mellett az Axelero minden [freemail]-felhasználó számára térítésmentesen felemeli a fogadható levelek méretét 5 MB-ra.

Extra szolgáltatásokkal bővíti az Axelero Internet Magyarország népszerű ingyenes levelezési rendszerét, a [freemail]-t -- közölte ma a vállalat. A nagyobb tárhely és a kéretlen reklámok (spam) szűrése igény szerint, térítés ellenében vehető igénybe. A fizetős szolgáltatások bevezetése mellett az Axelero minden [freemail]-felhasználó számára térítésmentesen felemeli a fogadható levelek méretét 5 MB-ra.

Noha a [freemail] népszerűsége, a postafiókok számának növekedése töretlen -- július 31-én 1 358 107 db postafiókot regisztráltak -- egy online piackutatás szerint a szolgáltatás minőségével egyébként elégedett felhasználók szívesen megszabadulnának az ingyenes levelezőrendszerekre jellemző korlátoktól. A legtöbben nagyobb tárhelyet szeretnének, illetve sokakat zavar a kéretlen, reklámokat tartalmazó levelek áradata. Ezért a [freemail] szolgáltatás, színvonalának emelése érdekében augusztus közepétől új, fizetős szolgáltatásokkal bővül, [freemail] extra néven.

A jövőben, ha valaki postafiókot nyit a [freemail]-en, lehetősége nyílik két új szolgáltatást is igénybe venni. Az egyik az alapértelmezett 5 Mbyte tárhely bővíthetősége 10 Mbyte-onként 3 hónapra bruttó 500 Ft-ért (a maximális tárhely 55 Mbyte lehet). A másik a spamszűrés, amely 3 hónapra szintén bruttó 500 Ft-ba kerül. A szűrést végző szoftver minden levelet ellenőriz, és a reklámlevelekre, illetve a magánlevelekre utaló jeleket pontozza, majd az összpontszám alapján a felhasználó által meghatározott szűrési fokozat szerint kezeli a küldeményt. A fizetős szolgáltatások bevezetése mellett, szintén augusztus közepétől az Axelero minden [freemail]-felhasználó számára térítésmentesen felemeli a fogadható levelek maximális méretét 5 MB-ra.

Az extra szolgáltatásokra mindenki előfizethet, aki rendelkezik aktív [freemail] címmel. A szolgáltatásokat jelenleg Westel- és Pannon-kártyáról emelt díjas SMS formájában lehet megrendelni, a megrendelések után néhány perccel működésbe lépnek az előfizetett szolgáltatások. A szolgáltatások megrendeléséhez az Axelero telefonos ügyfélszolgálatot is biztosít.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról