Szerző: roberto

2003. július 24. 23:43

A Red Hat nem hagyja, hogy vásárlóit megtévessze az SCO Group Linux-ellenes kampánya

[Red Hat] A legnagyobb Linux-disztribútor ismételten arról

[Red Hat] A legnagyobb Linux-disztribútor ismételten arról tájékoztatta partnereit, ügyfeleit és vásárlóit, hogy az SCO Group Linux-ellenes lépései nem érintik a Red Hat termékek felhasználóit. Az észak-karolinai vállat honlapján az ügy kezdete óta már nem először olvasható olyan tájékoztató, amely leszögezi, hogy az SCO Group követelései és vádjai alaptalanok. A nyílt forráskódú fejlesztési modell átláthatóságát és tisztaságát hangsúlyozó szöveg arra is felhívja a felhasználók figyelmét, hogy az SCO Group a kérdéses Unix szellemi tulajdon ügyében soha nem lépett kapcsolatba a Red Hattel, és nem kereste meg a céget azokkal a nyilvánosan hangoztatott vádakkal sem, amelyek szerint a Linux vállalati szintű operációs rendszerré válása az SCO Group Unix-technológiáinak törvénybe ütköző átvételével történt.

A Red Hat a tájékoztatóban kiemeli, hogy Red Hat termékek tudomásuk szerint nem tartalmaznak semmilyen kétes eredetű Unix kódot. Mivel ennek ellenkezőjét az SCO Group nem bizonyította, a Red Hatnél zavartalanul folyik tovább a munka, és a felhasználóknak sincs semmi okuk arra, hogy megvásárolják azt a licenccsomagot, amit az SCO Group a hét elején, mint egyedül üdvözítő megoldást jelentett be a Linux-felhasználók számára. A szöveg a redhat.com-on olvasható.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.