Szerző: Ady Krisztián

2003. június 12. 17:26

USB-kulcs méretű Wi-Fi adapter forgalmazását kezdte meg az Accesspoint Kft.

2003 áprilisától már Magyarországon is elérhetőek a világ

HIRDETÉS

[HWSW] 2003 áprilisától már Magyarországon is elérhetőek a világ második illetve harmadik legnagyobb gyártójának számító Buffalo Tecnology Ltd. és Netgear Inc. vezeték nélküli hálózati csatlakozást nyújtó termékei. Az új termékek hazai forgalmazása mellett a disztribútor a termékek teljes körű support-ját is biztosítja.

A kaliforniai székhelyű Netgear termékpalettáján nemrég megjelent MA111 típusjelzésű mini Wi-Fi adapter immáron itthon is megvásárolható. A rendkívül kis méretű, USB felületen csatlakozó adapter 801.11b típusú vezeték nélküli hálózatokhoz nyújt azonnali hozzáférést. A biztonságért hardveres 40/64 és 128-bites WEP kódolás felel, míg az állandó kapcsolatot folyamatos kontroll biztosítja, mely az interferenciától és vételi viszonyoktól függően automatikusan csökkenti a kapcsolat sebességét, növeli az adatátvitel megbízhatóságát.

A Netgear a világ legnagyobb hálózati elemeket fejlesztő és gyártó vállalatai közé tartozik, a nemzetközi piacon a harmadik legnagyobb piaci részesedéssel rendelkezik. Termékskálája egyaránt lehetővé teszi az üzleti és otthoni fogyasztói igények teljes körű kielégítését is.

A japán Melco Inc. égisze alá tartozó Buffalo Technology Ltd. 15 éve van jelen a világ IT-piacán. A cég világviszonylatban a Linksys és a Cisco után a harmadik legnagyobb szereplője a teljes WLAN-piacnak, illetve az úgynevezett SOHO -- otthoni és kis irodai -- piaci szegmensben a világ második legnagyobb részesedésével rendelkezik.

Az egész világra kiterjedő értékesítési hálózat többszintű, disztribútorokból, viszonteladói rendszerből, ezen belül több mint 4500 kiskereskedelmi egységből, illetve internetes áruházakból áll. Az értékesítés mellett szolgáltatási rendszerére is nagy figyelmet fordít, így ügyfélszolgálattal, technikai supporttal, terméktámogatással segíti a viszonteladók tevékenységét.

Az új vezeték nélküli termékeket az AccessPoint Kft. forgalmazza, a cég még ebben a hónapban beindítja webes internetáruházát is. Az MA111 Wi-Fi adapter ajánlott végfelhasználói ára 3 év garanciával 13467 Ft.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 00:24

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.