Szerző: Bodnár Ádám

2002. szeptember 5. 13:41

A Palm visszafizeti az elégedetlen vásárlóknak az m130 kézigépek árát

A Palm tegnap bejelentette, hogy az elégedetlen vásárlóknak visszafizeti a Palm m130 kéziszámítógépek árát.

A Palm tegnap bejelentette, hogy az elégedetlen vásárlóknak visszafizeti a Palm m130 kéziszámítógépek árát.

A vállalatot számos felhasználó perelte be nemrégiben azt állítva, hogy a cég készülék specifikációit tudatosan kikozmetikázta reklámkampányában. A Palm ugyanis azt állította, hogy az m130 színes kijelzője 64 000-nél több szín megjelenítésére képes, miközben valójában pixelenként csak 4096 színnel birkózik meg.

A Palm beismrete felelősségét, azonban rámutatott, hogy a képpontok gyors ki-be kapcsolgatásával és más trükkökkel a számítógép akár 58 ezer színárnyalat megjelenítésére is képes. Korábban a Palm megtagadta a vételár visszafizetését, azonban tegnap bejelentette, hogy az elégedetlen felhasználók visszakapják a készülék árát, azok az m130-tulajdonosok pedig, akik meg kívánják tartani a gépüket, ingyen letölthetik a SimCity játékot a cég honlapjáról.

A Palm m130 bejelentésekor 279 dollárba került, azonban egy júliusi árcsökkentés keretében a gép árát 249 dollárra módosította a Palm. A vállalat képviselője elmondta, hogy a cég minden regisztált m130-tulajdonost e-mailben értesít a pénzvisszafizetés lehetőségéről.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról