Szerző: Bodnár Ádám

2002. augusztus 15. 17:34

Internetes ügyfélszolgálat a Matáv honlapján

Újabb on-line szolgáltatással bővült a Matáv honlapja, a www.matav.hu .

[HWSW] Újabb on-line szolgáltatással bővült a Matáv honlapja, a www.matav.hu.

Az internetes ügyfélszolgálat olyan kommunikációs felület, amely egyszerű és kényelmes ügyintézést tesz lehetővé az interneten keresztül. Az ingyenesen igénybe vehető szolgáltatás a társaság honlapját felkereső Matáv-ügyfelek számára a hét minden napján, napi huszonnégy órában rendelkezésre áll.

A Matáv telefonos ügyfélszolgálatának internetes, a www.matav.hu-n keresztül elérhető kibővítése többféle kapcsolatfelvételi lehetőséget is biztosít a Matáv ügyfelei számára. Azok, akik e-mailben lépnek kapcsolatba az ügyfélszolgálati munkatársakkal, huszonnégy órán belül elektronikus levélben választ kapnak megkeresésükre. A beérkezett üzeneteket a Matáv adatbázisában tárolja, így később szükség esetén az ügyintézés teljes története visszakereshető.

Az internetes ügyfélszolgálat lehetőséget ad arra is, hogy az előfizetők az általuk megadott telefonszámra visszahívást kérjenek. Ennek időpontját szintén maguk választhatják meg, a felhasználói felületen található lenyíló menü opciói segítségével.

A gyors kapcsolatfelvételt igénylő ügyfelek az internetes "beszélgetés", a chat lehetőségét is igénybe vehetik. Ez esetben közvetlen és egyidejű írásbeli (chat) kapcsolatba léphetnek az Internetes Ügyfélszolgálat munkatársával a számítógép képernyőjén megjelenő ablakban.

Az internetes ügyfélszolgálat segítségével a felhasználónak lehetősége nyílik a Matáv-termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos mindennemű, az eddigiekben csak az 1212 telefonszámon vagy személyesen elérhető ügyintézésre, így például telefonvonal áthelyezésére, átírására, továbbá kiegészítő szolgáltatások megrendelésére és felvilágosítás kérésére. Az internetes ügyfélszolgálat a hét minden napján 0–24 óráig elérhető.

a címlapról