:

Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. június 6. 17:17

Négymilliárdos tőkeemelés az Axelerónál

Négymilliárd forinttal emeli az Axelero saját tőkéjét a Matáv. Az Axelero saját tőkéje 2001 végén két és fél milliárd forintot tett. ki. A távközlési szolgáltató közleményében kijelentette, hogy a tőkeemelés egyik oka a Matáv elkötelezettsége a hazai internetpiac fejlődéséért.

Axelero [HWSW] Négymilliárd forinttal emeli az Axelero saját tőkéjét a Matáv. Az Axelero saját tőkéje 2001 végén két és fél milliárd forintot tett. ki. A távközlési szolgáltató közleményében kijelentette, hogy a tőkeemelés egyik oka a Matáv elkötelezettsége a hazai internetpiac fejlődéséért.

A Matáv határozott arról is, hogy Drajkó Lászlót, az Axelero vezérigazgatóját és Simó Györgyöt, a társaság általános vezérigazgató-helyettesét, valamint Dr. Nagy Bálintot, a Matáv Csoport kommunikációs igazgatóját az Axelero igazgatósági tagjának nevezi ki.

Az Axelero piaci növekedésére vonatkozó adatokat is közzétett a Matáv. Ezek szerint a 2001. évi első negyedév végi ügyfélkörhöz képest 36 százalékkal bővült a kapcsolt vonali előfizetők száma: 2002 márciusában 142 000 modemes előfizetőja volt az Axeleronak. Szélessávú internetszolgáltatást (csak DSL) 6904 előfizetőnek nyújtanak, ami a tavalyi utolsó negyedévhez képest 61 százalékos növekedés.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 18:46

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.