Szerző: Ady Krisztián

2002. január 25. 20:26

Zsebben is elférő hordozható DVD-CD-újraíró kombó az Addonics-től

Az Addonics Technologies bejelentette a világ talán legkisebb DVD/CD-RW kombó meghajtóját, a külső eszköz alig nagyobb egy CD-toknál. A meghajtót cserélhető kábel segítségével FireWire, CardBus vagy USB 2.0 interfésszel lehet használni. A 8x-os DVD-olvasó, 8x-os CD-RW író és 24x-es olvasó méretei: 5,62 (14,27 cm) x 5,31 (13,48 cm) x 0,87 (2,2 cm).

Az Addonics Technologies bejelentette a világ talán legkisebb DVD/CD-RW kombó meghajtóját, a külső eszköz alig nagyobb egy CD-toknál. A meghajtót cserélhető kábel segítségével FireWire, CardBus vagy USB 2.0 interfésszel lehet használni. A 8x-os DVD-olvasó, 8x-os CD-RW író és 24x-es olvasó méretei: 5,62" (14,27 cm) x 5,31" (13,48 cm) x 0,87" (2,2 cm).

A meghajtó természetesen támogatja a legelterjedtebb írási módokat: Track at Once, Multisession, Disc at Once, Session at Once és Packet Writing, és olvassa a következő formátumokat: DVD, CD-ROM, CD-ROM XA, CD-I, CD-DA, CD-Bridge, CD-Extra és Video CD.

A cserélhető kábellel USB vagy FireWire csatlakozóhoz kapcsolt meghajtóhoz nem szükséges driver Windows ME -- Windows XP operációs rendszerek alá. A CardBus csatlakozáshoz vagy Windows 98SE-hez biztosítanak meghajtóprogramot.

A zsebben is elférő DVD/CDRW meghajtóhoz a CD-író program mellett szoftveres DVD-lejátszó programot is mellékelnek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról