Szerző: Vörös Péter

2000. április 14. 09:17

660 millió $-os IBM-Sumitomo Metal üzlet

HIRDETÉS

A világ egyik legnagyobb acélgyártó vállalata 10-éves szerződést kötött az IBM-mel a Sumitomo Metal IT rendszereinek (termelés, értékesítés, adminisztráció) átalakítására, továbbfejlesztésére, karbantartására és működtetésére, amelyhez közös vállalatot hoztak létre IS Information System néven (ebben 65%-os az IBM Japan részesedése, 35% a Sumitomo Metal-é).
Idén már ez a negyedik jelentős IBM outsourcing megállapodás Japánban: januárban a Meiji Life Insurance-szel (életbiztosítás) kötött szintén 10-éves szerződést a Nagy Kék, márciusban a Japan Consumer Credit Services következett (6-éves outsourcing megállapodás); április elején pedig a Mitsui Mutual Life Insurance-szel (szintén életbiztosítás) kötött 1 milliárd $ értékű szerződést az IBM.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 04:02

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.