Szerző: Vörös Péter

2000. április 13. 08:25

Alacsonyabb lesz a Microsoft forgalma a vártnál?

HIRDETÉS

A Goldman Sachs elemzői szerint az MS negyedéves forgalma "csak" 5,75 milliárd $ lesz a korábban remélt 5,95 milliárd $ helyett. A részvényárfolyam több, mint 4%-kal, 3,72$-ral 80,16$-ra esett a hír hatására. Március végén még 120$-nál járt az árfolyam, de amióta a megegyezéses tárgyalások eredménytelenül végződtek, a cég nem mondható a Wall Street kedvencének.
Az előrejelzés dacára a Goldman Sachs továbbra is az "ajánlott részvények listáján" sorolja fel az MS-t és a részvényre jutó hozam kilátások szintén változatlanok.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 07:44

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.