Szerző: Ady Krisztián

2001. augusztus 19. 17:16

Letölthető a DVD-mindenes DVDGenie program 4.05-ös verziója

Minden, DVD meghajtóval rendelkező (koca pécédévédéző - egyesek szerint ez ugye nem igazi dévédézés ) számára kötelező ez a program. Amennyiben valaki nem ismerné, itt az ideje, hogy kipróbálja .

HIRDETÉS

Minden, DVD meghajtóval rendelkező ("koca" pécédévédéző - egyesek szerint ez ugye nem igazi dévédézés ) számára kötelező ez a program. Amennyiben valaki nem ismerné, itt az ideje, hogy kipróbálja.

Segítségével szoftveres lejátszó programjaink rejtett beállításait tudjuk ki-be kapcsolgatni, főként WinDVD és PowerDVD esetén. Sok más dekóderhez is nyújt ezeken kívül segítséget a program, legyen szó a szoftveres Cinemaster motorról, vagy a hardveres H+ kártyáról...

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 19:13

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.