:

Szerző: Ady Krisztián

2001. augusztus 19. 17:16

Letölthető a DVD-mindenes DVDGenie program 4.05-ös verziója

Minden, DVD meghajtóval rendelkező (koca pécédévédéző - egyesek szerint ez ugye nem igazi dévédézés ) számára kötelező ez a program. Amennyiben valaki nem ismerné, itt az ideje, hogy kipróbálja .

Minden, DVD meghajtóval rendelkező ("koca" pécédévédéző - egyesek szerint ez ugye nem igazi dévédézés ) számára kötelező ez a program. Amennyiben valaki nem ismerné, itt az ideje, hogy kipróbálja.

Segítségével szoftveres lejátszó programjaink rejtett beállításait tudjuk ki-be kapcsolgatni, főként WinDVD és PowerDVD esetén. Sok más dekóderhez is nyújt ezeken kívül segítséget a program, legyen szó a szoftveres Cinemaster motorról, vagy a hardveres H+ kártyáról...

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 19:19

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.