Szerző: roberto

2001. augusztus 2. 11:14

Fejlődik a keresztplatformos szövegszerkesztő, az AbiWord

[LinuxToday] Megkezdődött az AbiWord szövegszerkesztő életében régóta várt szakasz: újabb verziót bocsátottak ki a fejlesztők, a verziószámot pedig 0.9-re emelték az előző, 0.7.14-es verzió után, tehát kézzelfogható közelségbe került a végleges 1.0 kiadási ideje. A program tulajdonságainak listája még bővülhet ugyan, de nem jelentősen, inkább a hibák javítására fognak ezentúl koncentrálni a program fejlesztői. A kiadáshoz fűzött megjegyzések szerint a most kiadott 0.9-es nemcsak gyorsabb elődjénél, de kevesebb erőforrást igényel, és rengeteg (háromszáznál is több) hibajavítást tartalmaz.

GNOME[LinuxToday] Megkezdődött az AbiWord szövegszerkesztő életében régóta várt szakasz: újabb verziót bocsátottak ki a fejlesztők, a verziószámot pedig 0.9-re emelték az előző, 0.7.14-es verzió után, tehát kézzelfogható közelségbe került a végleges 1.0 kiadási ideje. A program tulajdonságainak listája még bővülhet ugyan, de nem jelentősen, inkább a hibák javítására fognak ezentúl koncentrálni a program fejlesztői. A kiadáshoz fűzött megjegyzések szerint a most kiadott 0.9-es nemcsak gyorsabb elődjénél, de kevesebb erőforrást igényel, és rengeteg (háromszáznál is több) hibajavítást tartalmaz.

A forrás a következő három hely valamelyikéről tölthető le: 1 2 3. Az Abiword a *nix rendszereken kívül Windowson és BeOS-on is működik.

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.