:

Szerző: Vörös Péter

2001. július 13. 14:01

A Juniper Networks a második negyedévet veszteséggel zárta, lassult a cég forgalomnövekedési üteme

[Bloomberg] A Juniper Networks, a Cisco Systems legnagyobb riválisa a csúcskategóriájú internetberendezések terén, csütörtökön bejelentette, hogy a cég a második negyedévet 37,1 millió $-os nettó veszteséggel zárta, mivel lassult a cég forgalomnövekedési üteme.

Az egyszeri költségek előtti nyereség részvényenként 9 cent volt, nagyjából megfelelően a cég júniusi profitfigyelmeztetésének, amelyben részvényenként 8-9 centes eredményt várt a Sunnyvale (Kalifornia) központú cég. A vállalat negyedéves forgalma 79%-kal 202,2 millió $-ra nőtt. Az első negyedévben a cég forgalma több, mint ötszörösére nőtt az előző év hasonló időszakához képest.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 07:52

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.