Szerző: Vörös Péter

2001. június 28. 01:43

Az Applied Micro Circuits profitfigyelmeztetést jelentett be

[CNET, Reuters] A kommunikációs chipeket gyártó Applied Micro Circuits bejelentette, hogy első pénzügyi negyedéves eredményei a vártnál gyengébben alakulnak a piac gyengesége miatt. A június 30-án záruló negyedévet a cég várhatóan 40-45 millió $-os forgalommal és részvényenként 4-6 centes pro forma nettó veszteséggel fogja zárni.

Dave Rickey, a cég elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy a "jelenlegi üzleti körülmények továbbra is igen gyengék. Az Applied Micro igen kevés megrendeléshez jutott a negyedév folyamán és a teljesítetlen rendelésállomány összességében csökkent. A mostani visszaesés nagyobb, mint azt a cég és ügyfeleink várták és a készletszintek csökkenése a csatornában lassabb, mint azt eredetileg vártuk".

Április 24-én a cég bejelentette, hogy az első pénzügyi negyedévben 70-85 millió $-os forgalom és részvényenként 0-2 centes pro forma nettó nyereség várható.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról