:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. január 5. 11:17

Tényleg létezik az Xbox-kenyérpirító

A kenyeret sem úgy pirítja, mint más eszközök.

A Microsoft korábban már bebizonyította, hogy bizonyos, először mémnek gondolt termékeit tényleg komolyan gondolja, például az Xbox Series X formájú minifrigót. A szénhidrátokért rajongó gamerek egy másik konyhai eszközt is kaptak, egy Xbox Series S-re hasonlító kenyérpirító került piacra, ami ráadásul a kenyérszeleteket sem úgy süti, ahogy más kenyérpirítók, mivel stílusosan egy Xbox logó látható az eszközből kipattanó étken.

Vannak extrák is: hat választható fokozat, kivehető morzsatálca, LED-es visszaszámláló, és egy kifejezetten kiolvasztásra szánt mód, amivel akár fagyasztott gofrikat lehet hamar fogyasztható állapotúvá varázsolni. Ráadásul egyszerre két szelet pékáru is belefér.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A kenyérpirítót ábrázoló képek egy éve bukkantak fel először a neten egy francia oldalon, de mivel az amerikai kiskereskedelmi lánc, a Walmart online webáruházában 39,99 dollárért (kb. 14 ezer forint) ténylegesen megvásárolhatóvá vált (igaz, azóta már elfogyott a készlet), ezért bebizonyosodott, hogy nem áprilisi tréfáról van szó.

Arról egyelőre nincs hír, a későbbiekben egyéb régiókban is elérhetővé válhat-e a kenyérpirító, illetve hogy a Microsoft mikor beszél róla hivatalosan, és mivel magyarázza ezt az egészet.

bread

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 3. 18:47

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.