Szerző: Koi Tamás

2021. június 14. 13:55

Nem vicc, tényleg jön a hivatalos Xbox-hűtőgép

A hétvégi E3 kapcsán a Microsoft számos nagy projektjéről lerántotta a leplet, a legutolsó dobás azonban ezúttal nem egy játék volt, hanem egy új hardver.

Eleinte csak jópofa játéknak indult, aztán áprilisban kiderült, hogy a Microsoft mégis komolyan gondolta, hogy készít egy Xbox Series X formájú hűtőgépet, miután a cég poénnak tűnő ötletét a rajongók egy twitteres-szavazós versenyben a legeredetibb márkamegjelenésnek szavazták meg. A hétvégi E3 bejelentések cunamijában igazi hűsítő, vagy üdítő színfolt az utolsó mozzanat volt, amikor a vállalat bejátszotta a hűtőgép teaser trailerjét:

01:02
 

Xbox Mini Fridge - World Premiere

Még több videó

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Az Xbox üdítőhűtő tehát most már mindenképpen termékké avanzsál, méghozzá idén év végére - hogy pontosan milyen keretek közt, az még nem teljesen tiszta, vagyis lehet, hogy sima repiajándék lesz belőle, de az is lehet, hogy ténylegesen a karácsonyfák alá tehető, boltban megvehető termék lesz belőle. 

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 25. 23:21

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!