Szerző: Koi Tamás

2021. június 14. 13:55

Nem vicc, tényleg jön a hivatalos Xbox-hűtőgép

A hétvégi E3 kapcsán a Microsoft számos nagy projektjéről lerántotta a leplet, a legutolsó dobás azonban ezúttal nem egy játék volt, hanem egy új hardver.

Eleinte csak jópofa játéknak indult, aztán áprilisban kiderült, hogy a Microsoft mégis komolyan gondolta, hogy készít egy Xbox Series X formájú hűtőgépet, miután a cég poénnak tűnő ötletét a rajongók egy twitteres-szavazós versenyben a legeredetibb márkamegjelenésnek szavazták meg. A hétvégi E3 bejelentések cunamijában igazi hűsítő, vagy üdítő színfolt az utolsó mozzanat volt, amikor a vállalat bejátszotta a hűtőgép teaser trailerjét:

01:02
 

Xbox Mini Fridge - World Premiere

Még több videó

Ha a "dobozos" megoldás kevés: tesztinfrastruktúra házon belül (x)

A thyssenkrupp kormányrendszereinek tesztelését is saját fejlesztésű infrastruktúrán végzi.

Ha a "dobozos" megoldás kevés: tesztinfrastruktúra házon belül (x) A thyssenkrupp kormányrendszereinek tesztelését is saját fejlesztésű infrastruktúrán végzi.

Az Xbox üdítőhűtő tehát most már mindenképpen termékké avanzsál, méghozzá idén év végére - hogy pontosan milyen keretek közt, az még nem teljesen tiszta, vagyis lehet, hogy sima repiajándék lesz belőle, de az is lehet, hogy ténylegesen a karácsonyfák alá tehető, boltban megvehető termék lesz belőle. 

a címlapról