Szerző: Koi Tamás

2021. június 14. 13:55

Nem vicc, tényleg jön a hivatalos Xbox-hűtőgép

A hétvégi E3 kapcsán a Microsoft számos nagy projektjéről lerántotta a leplet, a legutolsó dobás azonban ezúttal nem egy játék volt, hanem egy új hardver.

Eleinte csak jópofa játéknak indult, aztán áprilisban kiderült, hogy a Microsoft mégis komolyan gondolta, hogy készít egy Xbox Series X formájú hűtőgépet, miután a cég poénnak tűnő ötletét a rajongók egy twitteres-szavazós versenyben a legeredetibb márkamegjelenésnek szavazták meg. A hétvégi E3 bejelentések cunamijában igazi hűsítő, vagy üdítő színfolt az utolsó mozzanat volt, amikor a vállalat bejátszotta a hűtőgép teaser trailerjét:

01:02
 

Xbox Mini Fridge - World Premiere

Még több videó

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Az Xbox üdítőhűtő tehát most már mindenképpen termékké avanzsál, méghozzá idén év végére - hogy pontosan milyen keretek közt, az még nem teljesen tiszta, vagyis lehet, hogy sima repiajándék lesz belőle, de az is lehet, hogy ténylegesen a karácsonyfák alá tehető, boltban megvehető termék lesz belőle. 

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról