Szerző: Koi Tamás

2023. november 15. 14:42

Annyian rákaptak a fizetős ChatGPT-re, hogy le kellett állítani a regisztrációt

Nem, illetve nem mindenhol lehet jelenleg a fizetős ChatGPT-szolgáltatásra, a számos privilégiummal járó ChatGPT Plusra előfizetni, mivel a szolgáltatásra a múlt heti bejelentéseket követően kiugróan megnőtt a kereslet.

Alig több mint egy héttel a számos új funkciót és egyéb újdonságot felvonultató fejlesztői rendezvény után kénytelen volt leállítani egyes régiókban az új ChatGPT Plus regisztrációkat az OpenAI - jelentette be a cég vezérigazgatója, Sam Altman az X-en.

A bejegyzés alapján a roham minden bizonnyal váratlanul érte a céget, mely a meglévő felhasználók érdekeit szem előtt tartva állította le ideiglenesen a regisztrációt.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A ChatGPT Premium előfizetők többek között az ingyenesen használható GPT-3.5 helyett a fejlettebb, GTP-4 modellt kapják meg, elsőként férhetnek hozzá számos új szolgáltatáshoz, illetve a szerverek terheltsége esetén lekéréseiket prioritással hajtja végre a rendszer.

Az előfizetéses csoportba - legalábbis mobilról - Magyarországról jelenleg is lehet csatlakozni, a ChatGPT Plus havi előfizetési díja 8990 Ft.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

GENERATÍV

0

A Stack Overflow adataival okosodik a ChatGPT

2024. május 9. 14:00

A Google után a másik legmeghatározóbb piaci szereplővel is együttműködést írt alá a világ legnagyobb fejlesztői közösségi platformja.