Szerző: Asztalos Olivér

2021. június 16. 12:53

700 000 darab GPU-t szippantottak fel egy negyedév alatt a bányászok

Továbbra is nagyon kelendőek a bányászok körében a különféle GPU-k - közli a Jon Peddie Research.

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

A kutatás ide vonatkozó részéből kiderül, hogy az első negyedévben is rendkívül sok, nagyjából 700 000 darab közép- és csúcskategóriás videókártyát vásároltak fel a kriptobányászáshoz, mintegy körülbelül 500 millió dollár összértékben. Ez, illetve az időközben más okokból kialakult komponenshiány durván rányomta bélyegét az termékek áraira. Ahogy a JPR kutatásának egy másik része rávilágított, bizonyos modellek ára megnégyszereződött mindössze egyetlen év leforgása alatt.

jpr_aib_cryp

 

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 26. 01:18

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!