Szerző: Hlács Ferenc

2021. január 29. 12:58

Egyszerűbbé teszi a csevegések importálását más appokból a Telegram

A frissítéssel az alkalmazás a WhatsAppból érkező tömegek útját egyengeti.

Megkönnyítené a WhatsAppról váltó felhasználók dolgát a Telegram, az üzenetküldő legújabb frissítése új funkciót hoz, amellyel egyszerűen importálhatók a csevegéselőzmények a rivális appokból. A beszélgetések átköltöztetésére a WhatsApp iOS-es verzióiban kontkatok információira vonatkozó menüpontból, Androidon pedig a jobb felső sarokban található menü alpontjai között van lehetőség, a megosztási opciók közül mindkét esetben a Telegramot választva. A chatalkalmazás ezután valamennyi korábbi üzenetet az aktuális napra datálva húz be, ugyanakkor azokon az eredeti időbélyegek is láthatók maradnak.

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

A lépés a WhatsApp január elején botrányt kiváltó "ultimátumát" követi: a cég felhasználóit arra figyelmeztette, hogy amennyiben nem fogadják el új adatvédelmi irányelveit, nem tudják majd tovább használni az alkalmazást. A frissített dokumentumban a Facebook felé történő adatmegosztással kapcsolatban is akadtak aggasztó kitételek, ami miatt sokan úgy döntöttek, inkább más platform után néznek - a botrányra pedig egy tweetben Elon Musk is rátett egy lapáttal.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

FLIP

3

Kagylómobillal erősít a Honor

2024. június 14. 10:28

A cég útnak indította első flip típusú készülékét, amivel újabb hézagot foltoz be a nagy márkák elleni versenyben.