:

Szerző: Hlács Ferenc

2021. január 29. 12:58

Egyszerűbbé teszi a csevegések importálását más appokból a Telegram

A frissítéssel az alkalmazás a WhatsAppból érkező tömegek útját egyengeti.

Megkönnyítené a WhatsAppról váltó felhasználók dolgát a Telegram, az üzenetküldő legújabb frissítése új funkciót hoz, amellyel egyszerűen importálhatók a csevegéselőzmények a rivális appokból. A beszélgetések átköltöztetésére a WhatsApp iOS-es verzióiban kontkatok információira vonatkozó menüpontból, Androidon pedig a jobb felső sarokban található menü alpontjai között van lehetőség, a megosztási opciók közül mindkét esetben a Telegramot választva. A chatalkalmazás ezután valamennyi korábbi üzenetet az aktuális napra datálva húz be, ugyanakkor azokon az eredeti időbélyegek is láthatók maradnak.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A lépés a WhatsApp január elején botrányt kiváltó "ultimátumát" követi: a cég felhasználóit arra figyelmeztette, hogy amennyiben nem fogadják el új adatvédelmi irányelveit, nem tudják majd tovább használni az alkalmazást. A frissített dokumentumban a Facebook felé történő adatmegosztással kapcsolatban is akadtak aggasztó kitételek, ami miatt sokan úgy döntöttek, inkább más platform után néznek - a botrányra pedig egy tweetben Elon Musk is rátett egy lapáttal.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 12:52

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.