Szerző: Hlács Ferenc

2021. január 11. 12:41

Fitneszkarperecet villantott a OnePlus

A OnePlus Band a kategóriában megszokott képességeket kínálja, kéthetes üzemidő mellett.

Fitneszkarpereccel állt elő a OnePlus: az egyszerűen OnePlus Band néven érkező aktivitáskövető egy 1,1 hüvelykes, 126x294 pixel felbontású OLED kijelzőn mutatja az időt, a csatlakoztatott okostelefonra kapott értesítéseket és persze a viselő különböző egészségügyi paramétereit. Az eszközzel a pulzus, illetve a véroxigénszint is mérhető, továbbá 13 mozgásforma követésére képes - a karperec 100 mAh-s akkumulátorát pedig elég kéthetente feltölteni a gyártó ígérete szerint. A OnePlus Band IP68-as védettségi besorolást kapott.

oneplusband

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

A készülék mérései a OnePlus Health appban követhetők, utóbbi egyelőre csak Androidon érhető el, az iPhone-támogatást a gyártó későbbre ígéri. A OnePlus Band nettó 34 dollárnak megfelelő összegért debütál, első körben Indiában. Jó eséllyel nem ez lesz a gyártó egyetlen viselhető eszköze, amely mostanában lát napvilágot, a OnePlus vezérigazgatója Pete Lau tavaly év végén arról beszélt, a cég első okosórája 2021 elején lát majd napvilágot - valószínűleg tehát utóbbi készülék rajtjára sem kell már sokat várni.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

FLIP

3

Kagylómobillal erősít a Honor

2024. június 14. 10:28

A cég útnak indította első flip típusú készülékét, amivel újabb hézagot foltoz be a nagy márkák elleni versenyben.