Szerző: Koi Tamás

2020. augusztus 19. 12:59

Drágábban telefonálhat a kártyás telenorosok jelentős része

Nincs többé pardon, a Telenor Magyaroszág a korábbi terveknek megfelelően - némi plusz türelmi időt beiktatva - kedden kivezette portfóliójából a 19 Ft-os percdíjat és SMS darabárat kínáló pre-paid díjcsomagját.

Mától nem lehet elérni a Telenor Magyarország kínálatában a pre-paid portfólió korábban egyik legnépszerűbb tagjának számtó "Telenor Kártyás" tarifát, mely egységesen, 19 Ft-os perc- és SMS-díjat kínált minden belföldi alapdíjas irányba (illetve EU-s roaming esetén). A szolgáltató a díjcsomag kivezetését követően minden meglévő ügyfelet átvált az újabb, "Hello Kártyás" tarifára a következő egyenlegfeltöltéskor - ezzel az említett egységes díjak bruttó 6 Ft-tal emelkednek.

A Telenor március elején jelentette be, hogy búcsút vesz a Telenor Kártyás tarifától, akkor még április 8-i céldátumot megjelölve a kivezetésre, a társaság végül a koronavírus járványra való tekintettel ezt a határidőt augusztus 18-ra módosította.

Hogyan forgathatja fel az AI a fejlesztői munkát?

Avagy előbb lesz autocoding mint önvezetés? Folytatódik a HWSW IT-karrierre fókuszáló kraftie! rendezvénysorozata.

Hogyan forgathatja fel az AI a fejlesztői munkát? Avagy előbb lesz autocoding mint önvezetés? Folytatódik a HWSW IT-karrierre fókuszáló kraftie! rendezvénysorozata.

A vállalat weboldalán azzal indokolta a döntést, hogy a feltöltőkártyás ügyfelek jelentős része már okostelefont használ, számukra pedig egyre kevésbé meghatározóak az olyan szolgáltatások (illetve azok árazása), mint az SMS vagy a beszéd. A cég tájékoztatása szerint a Hello Kártyás csomagok között továbbra is elérhetők mobiladatot és hívásperceket egyaránt tartalmazó, ún. 2in1 perc+net csomagok, a megújuló adatjegyeket pedig a korábbinál kedvezőbb feltételekkel lehet igénybe venni ehhez a tarifához.

a címlapról