Szerző: Koi Tamás

2020. április 1. 14:13

Megkegyelmez a régi kártyás tarifának a Telenor

Az előzetes tervekkel szakítva - a helyzetre való tekintettel - mégsem szünteti meg véglegesen 19 Ft-os perc- és SMS-díjat biztosító pre-paid tarifáját a Telenor.

Február végén arról tájékoztatta a Telenor Magyarország az előfizetőket, hogy április 8-tól kezdődően az új feltöltéseket követően minden érintett kártyás ügyfelet áthelyez a 19 Ft-os perc- és SMS-díjat biztosító "Telenor Kártyás" tarifából a tavaly bevezetett "Hello Kártyás" csomagba. A tervet azóta keresztülhúzta a koronavírus, a szolgáltató pedig úgy láthatta, nem lenne túl elegáns ilyen helyzetben percenként és SMS-enként bruttó 6 Ft-os áremeléssel sújtani részben éppen azokat, akik most vélhetően aktívabban használják mobiltelefonjukat.

telenor_kartyas_sms

A cég ennek megfelelően a fenti szövegű SMS-t küldte ki minden Telenor Kártyás ügyfélnek a napokban, biztosítva mindenkit arról, hogy április 8-tól - legalábbis egyelőre - semmi nem változik akkor, ha egyenleget tölt fel valaki.

Száz új fejlesztőt keres a Docler, akár 2,5 milliós fizetéssel (x)

A IT szektorban is kimagasló bérezéssel keresi a legjobb magyar fejlesztőket a Docler Holding - nem csak a hazai irodákba.

Száz új fejlesztőt keres a Docler, akár 2,5 milliós fizetéssel (x) A IT szektorban is kimagasló bérezéssel keresi a legjobb magyar fejlesztőket a Docler Holding - nem csak a hazai irodákba.

A szolgáltatók egyébként szintén a járványveszélyre tekintettel egységesen felfüggesztették a feltöltőkártyás adategyeztetéseket, így akinek a mostani időszakban lenne esedékes az éves egyeztetés, azt arról értesíti a szolgáltatója, hogy az adategyeztetési határidőt bizonytalan ideig meghosszíbbítja.

a címlapról