Szerző: Koi Tamás

2019. október 29. 13:08

Tim Cook képrejtvény: fedezd fel a különbségeket!

Az Első Számú Vezető nyilván rajong a saját termékeiért, és ha úgy adódik, szívesen is mutatkozik velük.

Gyerekkoromban rajongtam azokért a képi memóriára építő játékokért, amelyeknél két fotó vagy rajz között kellett felfedezni aprócska különbségeket. Szerencsére a Photoshop szinte végtelen táptalajt ad az efféle játékoknak, itt van mindjárt Tim Cook két portréja - mindkettő az Apple első számú vezetőjének Twitter-profilképe (jobbra az aktuális):

cook_beforeafter

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Amint az látható, Cook mindkét portrén rendkívül boldog, emellett még a haja szálai és a szarkalábai is ugyanúgy állnak - az éles szeműek viszont gondolom mostanra kiszúrták a jobb fülébe biggyesztett parányi AirPods Prót, amit éppen tegnap jelentett be az Apple. A cégvezér meg mit tesz a véletlen éppen e bejelentést követően cserélte le profilképét, miután gondosan ügyelve arra, hogy minden haja szála és szarkalába ugyanúgy álljon, mint az előző képen, újrafotóztatta magát...

Vagy az is lehet, hogy egyszerűen csak odaphotoshopolták a fülébe a 249 dolláros kütyüt, amire egyébként már volt példa korábban, az AirPods 2 premierjét követően-  igaz, az a mostanihoz képest sokkal silányabb munkának tűnik.

Via The Verge.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról