Szerző: Koi Tamás

2019. október 29. 13:08

Tim Cook képrejtvény: fedezd fel a különbségeket!

Az Első Számú Vezető nyilván rajong a saját termékeiért, és ha úgy adódik, szívesen is mutatkozik velük.

Gyerekkoromban rajongtam azokért a képi memóriára építő játékokért, amelyeknél két fotó vagy rajz között kellett felfedezni aprócska különbségeket. Szerencsére a Photoshop szinte végtelen táptalajt ad az efféle játékoknak, itt van mindjárt Tim Cook két portréja - mindkettő az Apple első számú vezetőjének Twitter-profilképe (jobbra az aktuális):

cook_beforeafter

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

Amint az látható, Cook mindkét portrén rendkívül boldog, emellett még a haja szálai és a szarkalábai is ugyanúgy állnak - az éles szeműek viszont gondolom mostanra kiszúrták a jobb fülébe biggyesztett parányi AirPods Prót, amit éppen tegnap jelentett be az Apple. A cégvezér meg mit tesz a véletlen éppen e bejelentést követően cserélte le profilképét, miután gondosan ügyelve arra, hogy minden haja szála és szarkalába ugyanúgy álljon, mint az előző képen, újrafotóztatta magát...

Vagy az is lehet, hogy egyszerűen csak odaphotoshopolták a fülébe a 249 dolláros kütyüt, amire egyébként már volt példa korábban, az AirPods 2 premierjét követően-  igaz, az a mostanihoz képest sokkal silányabb munkának tűnik.

Via The Verge.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 19:48

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.