Tim Cook képrejtvény: fedezd fel a különbségeket!

Az Első Számú Vezető nyilván rajong a saját termékeiért, és ha úgy adódik, szívesen is mutatkozik velük.

Gyerekkoromban rajongtam azokért a képi memóriára építő játékokért, amelyeknél két fotó vagy rajz között kellett felfedezni aprócska különbségeket. Szerencsére a Photoshop szinte végtelen táptalajt ad az efféle játékoknak, itt van mindjárt Tim Cook két portréja - mindkettő az Apple első számú vezetőjének Twitter-profilképe (jobbra az aktuális):

cook_beforeafter

Hét kedvenc előadónk az idei HWSW mobile!-ról (x) 90 fős előadó lesz a konferencián, segítve az eligazodást, kiemeltük neked a hét kedvencünket.

Amint az látható, Cook mindkét portrén rendkívül boldog, emellett még a haja szálai és a szarkalábai is ugyanúgy állnak - az éles szeműek viszont gondolom mostanra kiszúrták a jobb fülébe biggyesztett parányi AirPods Prót, amit éppen tegnap jelentett be az Apple. A cégvezér meg mit tesz a véletlen éppen e bejelentést követően cserélte le profilképét, miután gondosan ügyelve arra, hogy minden haja szála és szarkalába ugyanúgy álljon, mint az előző képen, újrafotóztatta magát...

Vagy az is lehet, hogy egyszerűen csak odaphotoshopolták a fülébe a 249 dolláros kütyüt, amire egyébként már volt példa korábban, az AirPods 2 premierjét követően-  igaz, az a mostanihoz képest sokkal silányabb munkának tűnik.

Via The Verge.

a címlapról

Hirdetés

Hét kedvenc előadónk az idei HWSW mobile!-ról

2019. november 20. 11:08

Idén 90 fős előadói gárdával készülünk a HWSW mobile! digitális termékfejlesztési konferenciára, de hogy segítsünk az eligazodásban, kiemeltük neked a hét kedvencünket.