Szerző: Voith Hunor

2016. május 6. 17:30

HWSWeekly: Moblin

Negyedik, jubileumi (egy hónap!) adás, amelyben főleg az Intel nagy visszavonulóját vesézzük ki, de szó esik a Dell-EMC gigaüzletről, az Adblock fura üzleti húzásáról, a Bitcoin újra "megtalált" megalkotójáról és a nyílt forrású szoftverbiztonsági minimumról is.

Gyorsan elrepült egy hónap, immár a negyedik adás rögzítésén vagyunk túl. Az első alkalom óta először újra az "eredeti" felállásban beszélgettünk az Intel mobilpiaci kudarcáról, a Dell és az EMC egyesüléséről, az Adblock "adományáról", a Bitcoin talán-megalkotójáról és a nyílt forrású szoftverbiztonsági minimumról.

Ha az Apple is úgy akarja, hamarosan az iTunesban is elérhetőek leszünk, valamint a Pocket Casts gyűjteményében is – utóbbinak elvileg már működnie kéne, de gyakorlatilag mégsem teszi, reméljük a fejlesztők néhány napon belül megoldják a problémát. Addig is egy RSS feeddel tudunk szolgálni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról