Szerző: Koi Tamás

2010. október 26. 14:54

A T-Mobile árulja itthon a Galaxy Tabot

Az előzetesen kiszivárgott információknak megfelelően először a T-Mobile kínálatában jelenhet meg hazánkban a Samsung androidos táblagépe, a Galaxy Tab.

A koreai gyártó sajtóközleménye egyelőre nem árult el konkrét részleteket a piaci bevezetést illetően, mindössze annyit lehet biztosan tudni, hogy a cég a T-Mobile-t választotta kezdeti partnerének, és a készülék valamikor novemberben jelenik majd meg. Az érintett vállalatok egyelőre sem pontos megjelenési időpontot, sem árat nem közöltek.

A 7 hüvelykes kijelzővel ellátott, Android 2.2-t futtató tabletet a berlini IFA-n leplezte le a gyártó, mint az iPad egyik legpotensebb riválisát. A koreaiak szerint az iPaddel ellentétben a Galaxy Tab nem egyszerű otthoni médiafogyasztó kütyü, hiszen többek közt telefonálni is lehet vele - értelemszerűen kihangosítva, vagy Bluetooth headset segítségével.

Hány adag sültkrumplit bír el 25 Kubernetes klaszter? (x)

Globálisan napi akár 2,5 millió rendeléssel is megbirkóznak az RDI Hungary által fejlesztett háttérrendszerek és mobilalkalmazások.

Hány adag sültkrumplit bír el 25 Kubernetes klaszter? (x) Globálisan napi akár 2,5 millió rendeléssel is megbirkóznak az RDI Hungary által fejlesztett háttérrendszerek és mobilalkalmazások.

A Samsung egyedi kezelőfelületet is fejlesztett a Galaxy Tabhoz, úgynevezett hubokba szervezve a különböző tartalmakat, vagy alkalmazási felületeket. Ilyen például a szöveges tartalmak fogyasztására optimalizált Readers Hub, valamint a kapcsolatrendszer és az üzenetek rendszerezését, közösségi szolgáltatások használatát megkönnyítő Social Hub.

A Samsung Galaxy Tab a T-Mobile kínálatának első igazi táblagépe lesz, a cég eddig erre a területre nem próbált betörni, korábban csak különféle elektronikus könyvolvasókkal igyekezett szondázni a piacot. Egyelőre nem tudni, hogy a Galaxy Tab megjelenését mikor követheti újabb, hasonló célra készült eszközök bevezetése, így például továbbra sincs hír arról, hogy a kategória sikerének egyik legfőbb katalizátorának tartott, a tengerentúlon tavasz óta kapható Apple iPad mikor érkezhet meg hazánkba.

A Galaxy Tab a német T-Mobile kínálatában is megjelenik majd, ára azonban egyelőre ott sem nyilvános. A tablet a Vodafone németországi leányvállalatánál 730 euróba kerül hűségszerződés nélkül, mobilnet-tarifára vállalt kétéves hűséggel pedig 300 eurót kell érte fizetni.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

exit

0

Szabadulhat Oroszországból a Nokia

2024. május 31. 09:23

Két év után állami szereplők vásárolhatják ki a finnek részét a Rostelecommal közös vegyesvállalatból.