Szerző: Hlács Ferenc

2020. november 11. 13:18

Válság- és változásmenedzsment agilisan

Milyen módszerek léteznek arra, hogy a cégünk a legtöbbet hozza ki a konjunktúrából vagy épp a dekonjunktúrából?

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Van, hogy váratlanul megnő az igény a szolgáltatásunkra. Van, hogy a kutya se keresi azt, amit gyártunk. Milyen válaszokat ad az agilitás a válságra vagy a robbanásszerűen megnőtt igényekre? Milyen módszerek léteznek arra, hogy a cégünk a legtöbbet hozza ki a konjunktúrából vagy épp a dekonjunktúrából? Németh Valentin, az E.ON Digital Technology stratégiai vezetőjének a HWSW free! meetup-sorozat 2020. április 2-i SCRUM All Star állomásán felvett előadásában operatív vezetők, felsővezetők számára keressük a válaszokat.

14:45
 

Válság- és változásmenedzsment agilisan - Németh Valentin (E.ON Digital)

Még több videó
a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. augusztus 2. 14:35

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!