Szerző: Bőle György

2021. július 28. 14:25

Hogyan skálázzunk Kubernetesben?

A Kubernetest sokan azért is vezetik be, mert az ígéretek szerint nagyon könnyen és dinamikusan lehet benne az alkalmazásainkat föl- és leskálázni.

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Ez egyszerű esetben azt jelenti, hogy amikor kevesen használják a rendszerünket, elég ha 1-2 pod fut az adott szolgáltatásból, de amikor egy csúcs periódus van, akkor könnyen és gyorsan el tud a rendszer indítani még pod-okat, hogy megfelelően ki tudják szolgálni a kéréseket. De pontosan mit és hogyan tudunk skálázni a Kubernetesben és ezeket hogyan tudjuk kihasználni? Megyesi Péter (LeanNet) a HWSW free! meetup-sorozat 2021. június 8-i, Kubernetes tematikájú állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadása során ezekre keressük a válaszokat.

Tanulnál Pétertől? Gyere el a HWSW 2024. június 18-án kezdődő, 8 alkalmas, 24 órás, "A Kubernetes alapjai 2024" című online képzésére, ahol Péter vezetésével tanulhatsz. A tanfolyam órái utólag felvételről bármikor visszanézhetők.

16:07
 

Hogyan skálázzunk Kubernetesben?

Még több videó

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról