Szerző: Bőle György

2021. július 28. 14:25

Hogyan skálázzunk Kubernetesben?

A Kubernetest sokan azért is vezetik be, mert az ígéretek szerint nagyon könnyen és dinamikusan lehet benne az alkalmazásainkat föl- és leskálázni.

Ez egyszerű esetben azt jelenti, hogy amikor kevesen használják a rendszerünket, elég ha 1-2 pod fut az adott szolgáltatásból, de amikor egy csúcs periódus van, akkor könnyen és gyorsan el tud a rendszer indítani még pod-okat, hogy megfelelően ki tudják szolgálni a kéréseket. De pontosan mit és hogyan tudunk skálázni a Kubernetesben és ezeket hogyan tudjuk kihasználni? Megyesi Péter (LeanNet) a HWSW free! meetup-sorozat 2021. június 8-i, Kubernetes tematikájú állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadása során ezekre keressük a válaszokat.

Ilyen egy rendkívül kompakt és rugalmas ipari PC (x)

Új ultra kompakt taggal bővült a Beckhoff ipari PC-kből álló termékcsaládja.

Ilyen egy rendkívül kompakt és rugalmas ipari PC (x) Új ultra kompakt taggal bővült a Beckhoff ipari PC-kből álló termékcsaládja.

Tanulnál Pétertől? Gyere el a HWSW 2021. szeptember 7-én kezdődő, 8 alkalmas, 24 órás, "Kubernetes, az alapokon túl" című online képzésére, ahol Péter vezetésével tanulhatsz. A tanfolyam órái utólag felvételről bármikor visszanézhetők.

16:07
 

Hogyan skálázzunk Kubernetesben?

Még több videó
a címlapról