Szerző: Bőle György

2021. szeptember 1. 14:10

Mi a csuda az a multi-clustering???

A Kubernetes sem kerülheti el az informatika örök körforgásának menetét.

Elérkeztünk az egy számítógépen már egész jól megy, miért ne telepítenénk többre fázisba. Mi sem mutatja ezt jobban, hogy újabbnál újabb projektek születnek multi-clustering témában, megalakult a felelős munkacsoport, és megjelentek a fórumok, ahol emberek próbálják összehozni, kinek mit is jelent ez a dolog. Kovács Richárd (StorageOS) a HWSW free! meetup-sorozat 2021. június 8-i, Kubernetes tematikájú állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadásában a fent vázolt témát igyekszik körbejárni - azzal az ígérettel, hogy ennyitől nem leszünk a téma szakértői, cserébe a fejünk sem sajdul majd bele.

Hiánypotló online service mesh alapozó képzést indít a HWSW!

A 6 alkalmas, 18 órás, online képzésre március 9-ig early bird kedvezménnyel lehet regisztrálni.

Hiánypotló online service mesh alapozó képzést indít a HWSW! A 6 alkalmas, 18 órás, online képzésre március 9-ig early bird kedvezménnyel lehet regisztrálni.

Érdekel a téma? Gyere el a HWSW 2021. szeptember 7-én kezdődő, 8 alkalmas, 24 órás, "Kubernetes, az alapokon túl" című online képzésére. A tanfolyam órái utólag felvételről bármikor visszanézhetők, továbbá most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

11:53
 

Mi a csuda az a multi-clustering???

Még több videó

3 meetuppal folytatjuk márciusban, lesz itt minden a gRPC-től és service meshen át, egészen az Angular teljesítményoptimalizálásig.

a címlapról

15

Tájkép díjkorrekció után

2023. március 17. 08:41

Mi is az az inflációkövető díjkorrekció, és ki, mikor és mennyit emelt a díjain? Segítünk átlátni a káoszon a HWSW podcast e heti Weekly adásában.