Szerző: Bőle György

2021. szeptember 1. 14:10

Mi a csuda az a multi-clustering???

A Kubernetes sem kerülheti el az informatika örök körforgásának menetét.

Elérkeztünk az egy számítógépen már egész jól megy, miért ne telepítenénk többre fázisba. Mi sem mutatja ezt jobban, hogy újabbnál újabb projektek születnek multi-clustering témában, megalakult a felelős munkacsoport, és megjelentek a fórumok, ahol emberek próbálják összehozni, kinek mit is jelent ez a dolog. Kovács Richárd (StorageOS) a HWSW free! meetup-sorozat 2021. június 8-i, Kubernetes tematikájú állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadásában a fent vázolt témát igyekszik körbejárni - azzal az ígérettel, hogy ennyitől nem leszünk a téma szakértői, cserébe a fejünk sem sajdul majd bele.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Érdekel a téma? Gyere el a HWSW 2021. szeptember 7-én kezdődő, 8 alkalmas, 24 órás, "Kubernetes, az alapokon túl" című online képzésére. A tanfolyam órái utólag felvételről bármikor visszanézhetők, továbbá most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

11:53
 

Mi a csuda az a multi-clustering???

Még több videó

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról