Szerző: Bőle György

2021. augusztus 24. 12:48

Secret management a Kubernetesben

Hogyan tároljunk szenzitív információkat a Kubernetesben? Biztonságos a gyári secret management megoldás vagy valamilyen alternatívát kell keresnünk?

Ha egy dolgot el lehet mondani a Kubernetes secret megoldásáról, akkor az az, hogy a BKK encryptionnél csak egy fokkal jobb... legalábbis ez a közhiedelem. Sági-Kazár Márk (Cisco) a HWSW free! meetup-sorozat 2021. június 8-i, Kubernetes tematikájú állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadása során áttekinteti részletesen, hogy mi igaz ebből, mikor lehet jó megoldás Kubernetes secretek használata, valamint mutat néhány alternatív opciót is.

Hiánypotló online service mesh alapozó képzést indít a HWSW!

A 6 alkalmas, 18 órás, online képzésre március 9-ig early bird kedvezménnyel lehet regisztrálni.

Hiánypotló online service mesh alapozó képzést indít a HWSW! A 6 alkalmas, 18 órás, online képzésre március 9-ig early bird kedvezménnyel lehet regisztrálni.

Érdekel a téma? Gyere el a HWSW 2021. szeptember 7-én kezdődő, 8 alkalmas, 24 órás, "Kubernetes, az alapokon túl" című online képzésére. A tanfolyam órái utólag felvételről bármikor visszanézhetők, továbbá most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

19:58
 

Secret management a Kubernetesben

Még több videó

3 meetuppal folytatjuk márciusban, lesz itt minden a gRPC-től és service meshen át, egészen az Angular teljesítményoptimalizálásig.

a címlapról

15

Tájkép díjkorrekció után

2023. március 17. 08:41

Mi is az az inflációkövető díjkorrekció, és ki, mikor és mennyit emelt a díjain? Segítünk átlátni a káoszon a HWSW podcast e heti Weekly adásában.