Szerző: Bőle György

2021. augusztus 24. 12:48

Secret management a Kubernetesben

Hogyan tároljunk szenzitív információkat a Kubernetesben? Biztonságos a gyári secret management megoldás vagy valamilyen alternatívát kell keresnünk?

Ha egy dolgot el lehet mondani a Kubernetes secret megoldásáról, akkor az az, hogy a BKK encryptionnél csak egy fokkal jobb... legalábbis ez a közhiedelem. Sági-Kazár Márk (Cisco) a HWSW free! meetup-sorozat 2021. június 8-i, Kubernetes tematikájú állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadása során áttekinteti részletesen, hogy mi igaz ebből, mikor lehet jó megoldás Kubernetes secretek használata, valamint mutat néhány alternatív opciót is.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Érdekel a téma? Gyere el a HWSW 2021. szeptember 7-én kezdődő, 8 alkalmas, 24 órás, "Kubernetes, az alapokon túl" című online képzésére. A tanfolyam órái utólag felvételről bármikor visszanézhetők, továbbá most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

19:58
 

Secret management a Kubernetesben

Még több videó

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról