Szerző: Bőle György

2021. augusztus 10. 12:00

Kubernetes erőforrás management nagyvállalati környezetben (deepdive)

Bemutatásra kerül, miért fontos ez számunkra ahhoz, hogy költséghatékonyan és stabilan tudjunk multitenant clustereket üzemeltetni.

Rust? Kubernetes? FinOps? Melyiket válasszam?

Egy jó karrierdöntéshez sok apróság szükséges. Egy alapos hazai technológiai körkép azoban még hiányzott. Végre van ilyen, és a 21. kraftie adásban kidumáltuk.

Rust? Kubernetes? FinOps? Melyiket válasszam? Egy jó karrierdöntéshez sok apróság szükséges. Egy alapos hazai technológiai körkép azoban még hiányzott. Végre van ilyen, és a 21. kraftie adásban kidumáltuk.

Az előadásban rövid, de mély merülést hajtunk végre a Kubernetes erőforrás kezelésének működésébe. Hegedűs Dániel, a Magyar Telekom cloud mérnökének a HWSW free! meetup-sorozat 2021. július 7-i, IT-üzemeltetői állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadása során érinteni fogjuk a fizikai világ, a szeretett YAML-jeink és a Linux kernel közötti összefüggéseket.

Érdekel a téma? Gyere el a HWSW 2021. szeptember 7-én kezdődő, 8 alkalmas, 24 órás, "Kubernetes, az alapokon túl" című online képzésére. A tanfolyam órái utólag felvételről bármikor visszanézhetők.

13:31
 

Kubernetes erőforrás management nagyvállalati környezetben (deepdive)

Még több videó
a címlapról