Szerző: Bőle György

2021. augusztus 10. 12:00

Kubernetes erőforrás management nagyvállalati környezetben (deepdive)

Bemutatásra kerül, miért fontos ez számunkra ahhoz, hogy költséghatékonyan és stabilan tudjunk multitenant clustereket üzemeltetni.

Promptolsz-e már padawan?

Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Promptolsz-e már padawan? Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Az előadásban rövid, de mély merülést hajtunk végre a Kubernetes erőforrás kezelésének működésébe. Hegedűs Dániel, a Magyar Telekom cloud mérnökének a HWSW free! meetup-sorozat 2021. július 7-i, IT-üzemeltetői állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadása során érinteni fogjuk a fizikai világ, a szeretett YAML-jeink és a Linux kernel közötti összefüggéseket.

Érdekel a téma? Gyere el a HWSW 2021. szeptember 7-én kezdődő, 8 alkalmas, 24 órás, "Kubernetes, az alapokon túl" című online képzésére. A tanfolyam órái utólag felvételről bármikor visszanézhetők.

13:31
 

Kubernetes erőforrás management nagyvállalati környezetben (deepdive)

Még több videó

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról