Szerző: Ady Krisztián

2001. június 6. 20:13

A Terratec új INTEGRA hangkártyái CNR illesztést kapnak

HIRDETÉS

[3DSS] A Terratec - mely igen magas, professzionális szintű hardvereiről híres - bejelentette ma a világ legelső "keresztplatformos" CNR illesztésű audio-megoldását.

Az INTEGRA hangkártyák egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy a SoundMax technológia WHQL tanúsítványa alapján mind az Intel (Intel 82801 (ICH2)), mind a VIA (VIA VT8233) chipseteivel kompatibilis, így bármilyen CNR foglalatot használó alaplaphoz nyugodtan megvásárolhatjuk.

Az Analog Devices SoundMAX audio-megoldása kiválóan alkalmazható új generációs CNR hangkártyák építésére. Ezzel a megoldással a PCI illesztésű eszközöknél olcsóbb, mégis hasonló tudású eszközök készíthetők. A SoundMAX technológiájú AC97 codec-hez készített Windows meghajtóprogramok támogatják a többcsatornás 3D hangzást, Microsoft DirectX 8.0-at, EAX, A3D, DLS-2 hullámtáblás hangszintézist, 5.1-es virtuális házimozi térhangzást.

A CNR illesztés és a SoundMAX technológia kombinált kártya létrehozását is lehetővé teszi, így v.90 modem, hálózati kártya is integrálható a CNR modulra.

a címlapról