Szerző: Ady Krisztián

2001. június 6. 19:31

Magyar legenda: Klipsch 4.1 ismertető

[DVDCenter] A Klipsch legújabb 5.1-es ProMedia hengrendszeréről már beszámoltunk lapjainkon. Most az egyik kisebb testvér, a 4.1-es ProMedia-ról került fel egy kisebb ismertető a DVDCenter hasábjaira.
    Elfelejhetjük a számítógép színû aktídobozok sovány hangzását ez a hangfal túllép ezeken. Ez már a hifi világa. A hangkép, a sztereo tér, a zenei hagzás mind-mind csodálatos. Káprázatos és eszméletlenül pontos mélyhangokkal rendelkezik a ProMedia 4.1.
Egy kis saját megjegyzés: A ProMedia rendszereken kívül van még olyan PC-s hangszórórendszer, mely megkapta a THX tanúsítványt: az Altec Lansing ADA 890 típusjelzésű rendszere is büszkélkedhet ezzel a jellemzővel.
A neten fellelhető tesztek alapján azért a Klipsch sem tökéletes, állítólag (sajnos én még nem hallottam) a nagyon precíz mély és magas hangok visszaadása mellett a közepet kicsit hanyagolja a rendszer. Persze ízlések és pofonok...az biztos, hogy nehezen található a Klipsch rendszereinél jobb a PC-nk mellé.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról