:

Szerző: Ady Krisztián

2001. április 26. 18:34

AudioScience hangkártyák hardveres MP3 támogatással - akár 4 db MP3 fájl párhuzamos dekódolása is lehetséges!

[3DSS] A Broadcast Software International (BSI) és az AudioScience sajtóközleményben jelentette be legújabb, 2001. május 1-jétől kapható új hangkártyáit.

[3DSS] A Broadcast Software International (BSI) és az AudioScience sajtóközleményben jelentette be legújabb, 2001. május 1-jétől kapható új hangkártyáit.

Az ASI4344 és ASI4346 típusjelzésű hangkártyák egyedülálló hardveres MP3 támogatással bírnak. Hardveres támogatásra eddig is volt példa (pl. a Turtle Beach Santa Cruz és más Crystal4630 codecre épülő kártyák), arra viszont még nem, hogy egyszerre akár 4 db MP3 adatfolyamot is lekezeljen egy ilyen hardver. Az MP3 lejátszáshoz a kártya mellett semmilyen szoftveres codecre, támogatásra nincs szükség.

A két cég között létrejött szerződés értelmében a Broadcast Software International egyedüli forgalmazója a fenti, valamint az ASI4334 és ASI4336 hangkártyáknak, ez utóbbi kettő 3 db MP3 egyidejű lejátszására képes.

A BSI mintegy 6000 felhasználójával, partnerével többnyire broadcast-megoldásokat nyújt, fenti hardvereivel nyilvánvalóan nem a PC-s piacot célozza meg.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 19:41

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.