:

Szerző: Bőle György

2001. március 7. 06:44

Az Intel közzétette a Pentium 4 processzorra optimalizált szoftverek februári listáját

[Intel] Az Intel a napokban tette közzé a Pentium 4 processzorra optimalizált szoftverek listáját. A listát böngészgetve jól látható, hogy a chipgyártó óriás komoly erőfeszítéseket tesz a Pentium 4 processzor elterjedése érdekében. A lista jelen állapotában még elég karcsú ahhoz, hogy elégedetten csettintsünk, ugyanakkor már most is észrevehető rajta néhány fajsúlyosabb szoftver, plusz maga a trend, amely a Pentium 4-re optimalizált szoftverek tömeges megjelenését prognosztizálja a közeljövőre nézve. A játékok közül a Star Trek: Elite Force, a Giants, a Project IGI, az üzleti szoftverek közül pedig a Photoshop és a Corel Draw 10, amely említést érdemel.

[Intel] Az Intel a napokban tette közzé a Pentium 4 processzorra optimalizált szoftverek listáját. A listát böngészgetve jól látható, hogy a chipgyártó óriás komoly erőfeszítéseket tesz a Pentium 4 processzor elterjedése érdekében. A lista jelen állapotában még elég "karcsú" ahhoz, hogy elégedetten csettintsünk, ugyanakkor már most is észrevehető rajta néhány fajsúlyosabb szoftver, plusz maga a trend, amely a Pentium 4-re optimalizált szoftverek tömeges megjelenését prognosztizálja a közeljövőre nézve. A játékok közül a Star Trek: Elite Force, a Giants, a Project IGI, az üzleti szoftverek közül pedig a Photoshop és a Corel Draw 10, amely említést érdemel.

A teljes lista letölthető innen.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 17:50

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.